Salát z červeného zelí s mrkví

21. června 2009 v 15:21 | Petra |  Recepty
Zbyla mi doma půlka hlávky červeného zelí, tak jsem improvizovala a vytvořila z ní výborný salát:




Potřebujeme:
červené zelí,
mrkev,
cibuli,
tatarskou omáčku,
bílý jogurt (já neměla obyčejný, ale jen přislazenou activii, tak jsem už nepřidala cukr),
cukr,
sůl,
ocet,
hořčici,
kopr.

Zelí jsem nakrájela najemno, přidala strouhanou mrkev a cibuli na tenká půlkolečka. Vše jsem promíchala a nalila na to tatarku, bílý jogurt, hořčici, trochu octu. Nakonec jsem vmíchala sekaný čerstvý kopr. Vše důkladně promíchala, aby se dresink se zeleninou promísil. Je důležité salát připravit minimálně den předem, aby zelí změklo a chutě se prolnuly.

Dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama