Sekaná v PH

31. května 2010 v 18:44 | Petra |  Recepty
Další úspěch pomalého hrnce - sekaná.

ddd


Mleté maso umícháme podle vlastního zvyku - já dávám nadrobno cibuli, sůl, pepř, majoránku, česnek, vajíčka, strouhanku a trochu mléka, vytvaruji šišku a dala jsem do pomalého hrnce:

d

Kolem jsem posypala zbytek najemno nakrájené cibulky, malinko jsem podlila vodou a vršek sekané jsem pokladla kousky anglické slaniny. Pomalit jsem dala na stupeň II na tři hodiny, výsledek zde:

dd
Nakonec jsem dala ještě asi na dvacet minut do trouby pod gril. Sekaná je výborná, šťavnatá, určitě doporučujeme:-)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Blanka Blanka | Web | 31. května 2010 v 19:22 | Reagovat

Ahoj Petruš.Sekaná vypadá lákavě.Mám ji moc ráda-bohužel bez pomalého hrnce :-D

2 babi Maňasová babi Maňasová | Web | 31. května 2010 v 19:42 | Reagovat

Před chvilkou jsem si dělala chutě u Romanky na blogu na masovo-sýrové kuličky a teď u tebe tahle dobrotka. Pomalý hrnec sice nemám, ale sekanou můžu :-)

3 Kejt Kejt | Web | 4. června 2010 v 21:40 | Reagovat

Mňam, ty mi děláš chutě :-) - takhle večer... [:tired:]

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama